Stänga ner eller inte?

Har som lite svårt att bestämma mig om bloggen ska vara kvar eller inte.. 
Jag vet inte, men känns bara dumt att skriva då det typ går 1 månad per inlägg haha. Så är designen åt helvete osv, önskar jag hade mer ork och tid att hålla igång bloggen! Men får se hur det slutar. ;D

Torsdag 5 mars
STOOOORT gratis till bästa Cissi som tog körkortet idag!! Äntligen är det du som ska få köra runt mig, underbart ;-) 

Iallafall, nu sitter jag i bilen påväg hem till Piteå! Har varit skönt att komma bort några dagar, nu är jag sjukt röksugen och vill duscha haha. Men jag och Becca kämpar med att sluta röka så får hoppas på det bästa ;-) 
Ikväll har jag tänkt åka bil med Cissi såklart, ett måste då hon tagit körkortet! Sen får vi se vad som händer, om jag inte har lika ont imorgon så kanske jag följer med Paulina till stallet imorn också.
Nåja, ha en bra dag!

Blogga blogga bloooggaaaa

Nu är det så att en viss Linnea Näslund ligger på mig att jag ska blogga så tänkte göra henne nöjd och skriva ett inlägg. ;) just nu ligger jag i soffan i Dennis stuga, är här med Dennis, Andreas och Becca. Vi kom hit igårkväll, idag har vi pimplat och gjort varma mackor! Gottgott :-) tog dock en break från pimplandet nu då jag knappt fick napp, haha.
Annars då? Jag börjar praktik på måndag i en månad på hortlaxgården, riktigt skönt! Sen har mina dagar bara varit tråkiga därför jag inte lagt upp några inlägg, haha.
Bjuder på några bilder sålänge!