18 år!!

Äntligen är man 18! Som att jag har längtat ;) 
Spenderade iallafall min födelsedag på havsbadet, har jobbat ett 10h pass idag och jag är så helvetes slut i benen så de finns it ens haha!! Kom precis hem, när jag kom in i mitt rum såg jag att bästa mamma hade städat och gjort fint <3 presenter fick jag.också så har suttit och öppnat dom i min ensamhet ;)

Nu ska jag iallafall plugga lite till sen vet jag inte om jag ska tagga till imorgon eller inte.... Mer om det då!
Hoppas ni har haft en bra dag <3



Utan interneeet

Hejhej på er! Det står gode still här och anledningen till det är för att jag är utan internet... Slut surf på telefonen (kan inte ens skicka imessage, sjukt irriterande) och inget internet hemma i skogen heller haha. Yaaay eller nånting!
Nä men dessutom har jag rätt fullt upp också, pluggar körkort som en dåre och har ju en valp hemma nu som jag försöker uppfostra till en bra voffe ;) men såfort jag har lite surf på telefonen ska jag blogga mera.
Veckans planer då.. Imorgon har jag en körlektion sen ska jag med Sammy till vetrinären så han får vaccineras osv, på tisdag fyller jag äntligen 18! Så då blir det skola sen så ska jag jobba på havsbadet från ca 13-23 så det var ju lite mindre nice men det får jag leva med. Onsdag vet jag inte riktigt om jag ska tagga till eller inte, nervös är jag då! Sen resten av veckan lär väl bli händelselös, krogen på lördag iallafall ;-)
 
Värdelöst inlägg, ska ta å fortsätta plugga nu när jag väl är hos mamma och har internet, sen blir det hem till roknäs igen. Ha det bäst! ♥
 

Lesssssss

Hade en supermysig kväll igår med paulina, filmtittande och en jävla massa gotta. Not bad!
Har sovit hemskt dåligt inatt, drömt cpdrömmar och vaknat av att jag inte kunnat andas för att jag är så täppt i näsan haha. Nyser stup i kvarten och huvudet håller på att sprängas känns det som, inte roligt att vara sjuk :( Vilket jag varit hela veckan men nu har förkylningen kommit tillbaka, fuck it haha.
Huuursomhelst håller jag på att ladda hem några filmer nu som jag kan ha i roknäs framöver, har pluggat typ hela morgonen och det ska jag fortsätta med nu.
 
Har typ inget att skriva om, så ha en bra dag!