18 November

I helgen var det först inflyttningsfest hos Amanda, sen blev det även utgång för mig och cissi. Var måttligt bakis på lördagen, haha! Man mår väl som man förtjänar. ;)
Veckan har varit rätt så seg, har sovit med fanny nu i 2 dagar, mysigt. Nu är jag hos cissi och har just fått liv i henne, nu är det bara julia som ska väckas. :) Vi ska snart till Älvsbyn och besikta min bil, hoppas skiten går igenom!!
 
Nåja.. Har inte så mycket att skriva alls faktiskt, jag har fått en hemskt tråkig blogg! Men det får vara så ett tag :) Ha en bra dag.
 
 
Jag och Becc får stå för bilden! ;)
 
 

Oj

Här har det visst stått still haha! Så kan det gå.
I alla fall , veckan har för det mesta bestått av läkarmöten och skolmöten. Idag hade jag mitt sista möte på skolan, med syven skolsköterskan och min mamma. I veckan blir jag utskriven från skolan, av många anledningar men mest för att jag känner att det blir det bästa för mig. Slippa all stress, press, ångest av att fara till skolan, och främst för att bättra på mitt mående.
Så imorgon  ska jag till något som kallas Ung kraft och kolla där vad dom har att erbjuda!
Hursomhelst, imorgon är det även inflyttningsfest hos Amanda. Trevligt :-) På lördag åker jag till Luleå och umgås med min saknade Mikaela, ser verkligen fram emot det.
 
Har lite brist på saker att skriva om så tänkte slänga upp lite bilder från senaste. :)
 
 
 
 

Lördag

Igår vart det skålande, desse dök ju upp från Luleå så det var himla skojsigt :D
Idag blir det nyktert, jag och Rebecka är barnvakt åt Valentina så. Skönt!
Var och badade på havsbadet ett tag tidigare med pappa och meja, och sen åkte jag hit.

Imorgon är det fars dag så ska till pappa under dagen, sen i veckan är jag ledig, möte på torsdag. Mer om det senare!
Menmen, ni får ha det bra tillsvidare ;-)