Tjooooosan

Känner att bloggningen är på topp, NOT! Haha ,åh vad kass jag är. Nåja, kommer upp inlägg lite då och då iallafall ;-) Har hursomhelst varit hemma från skolan igår och idag, känner mig dock mycket piggare och inte så förkyld idag, enbart huvudvärk nu som inte är så farligt!
Sitter iallafall nyvaken och tittar på simpsons, blir snart reklam hoppas jag, då ska jag springa in och hämta mina mackor och festis och slå igång en johan falk film, vila huvudet lite :)
Ha en bra dag, jag skriver sen!
 

9 april

Hej på er! Har inte hunnit blogga något idag, har äntligen kommit hem och krypit ner i sängen efter en lååång dag, haha! Men måste snart in i duschen och tvätta ur färgbomben.. Nåja.
Drog mig till skolan idag efter en sömnlös natt, måste verkligen sluta sova på dagarna.. Har väl fått mig nån timmes sömn idag på bussarna och under skolan! Fick sluta tidigare idag, tog moppen till stallet då jag kom hem och har spenderat kvällen där, bättre kvällar är svårt att få, bästa stället! <3
Nä nu ska jag gå och tvätta ur mitt hår och sen lägga mig och titta film, ha en bra kväll :)
 
 

8 April

Hej på er! Har egentligen inget att skriva typ eftersom jag låg i sängen till 6 tiden typ, haha. Skönt!
Har hursomhelst varit förbi pappa en sväng nyss och hämtat moppen och datorn, nu håller jag på att ladda ner lite filmer som jag ska lägga mig och titta på tänkte jag. Blandannat rosa the movie, haha såg på serien tidigare idag och blev riktigt sugen på att se filmen, så så får det bli! ;)
Imorgon blir det förhoppningsvis skola, har saknat vissa från min klass och speciellt mikko!! ska bli kul att få träffa människor igen haha ;) Ha en bra kväll!
 
 
I brist på bilder får jag och fina sandris stå för bilden <3 lav joooo