@ work

Helt dött på jobbet idag! Har jobbat sedan klockan 2, har endast 2 timmar kvar så snart kan jag börja ha nedräkning ;-) när jag slutat ska jag gå och plåga Martin lite sen hem och se serie. Ha en bra kväll!

Bild från imorse, mys med Sammyboy :)


Nattinatti

Hej på er! Kom precis hem, är dötrött efter idag.... Slutade klockan 5, har varit en sån sjuk seg dag på jobbet idag! Efter det for jag Fanny Jonas och Jennie direkt till Umeå, skjutsade hem Jonas och Jennie. Mötte upp Becca, käka på donken å surra ikapp lite, och sen hem igen. Har alltså kört över 50 mil idag och jag kan lova er att jag är något less haha. 
anyway, nu ska jag och vovve lägga oss å sova så vi orkar upp imorgon! Börjar dock 14 och jobbar till 22, segt men det får jag leva med. Hoppas ni har haft en bra dag!Do it our way

Hej på er! Hann inte skriva något igår. Men jobbade iallafall 11-17.30, efter det åkte jag till Jennie å Jonas hotell med Fanny å Martin, badade bubbelbad osv. Sen for vi alla till Luleå och åkte karuseller å grejer, sjukt roligt haha! Efter många om och men vann även jag och Jennie på ett hjul så vi fick massa chips och ostkrokar ;-) roligt var det!
Nu sitter jag i omklädningsrummet på jobbet, börjar på 20 min. Efter jobbet blir det direkt till pappa och umgås med min fina hund <3
Skriver mer sen, bjuder på lite bilder!