Bloggdags igen känns det som

Nuuu jäklar ska bloggen igång igen! Skönt med uppehåll men har som saknat att blogga litegrann ;-) 
Haft en bra dag idag. Skola, bokat tatueringstid, sen blev det Luleå med Sandris <3 shoppat reflexsele åt Sammy och nytt halsband, och såklart käkat på donken! Ett måste :D
Nu ligger jag å vovve och myser i soffan, ska snart lägga mig för en ny seg dag imorgon. Otaggad till tusen! 

Ska iallafall börja hålla bloggen mer uppdaterad nu, inga mer uppehåll inte. Sov så sött!23 mars

Halloooj! Passar på att blogga nu när jag är hos mamma. 
Gårdagen hade jag fullt upp, först vart det fika hos Evelina som fyllt 18, grattis igen <3 efter det åkte jag, Sarah och Sandra in till stan. Blev först sminkad av the body shop, sen var det modevisning som var över på typ 20 min ;) åt lunch med Sandriis efteråt, mys!
På kvällen jobbade jag, från halv 5 till 2 inatt så jag var inte så speciellt taggad att gå modevisning idag också med tanke på hur mina fötter mår haha. Tur man har roliga arbetskamrater annars hade jag inte överlevt jobbkvällen! ;)

Ska snart hämta upp Sandra sen åka mot stan, blir sminkad kl 1 så måste vara där då. Skriver mer senare! :*Fredag

Dagen spenderades på skolan där jag inte gjorde ett skit typ, haha. Hämtade upp Fanny efter det, var med henne ett tag och sen åkte jag till mamma. Åt på golden med la family, tröck en plankstek  och gott var det! ;-)
Sen dödade jag lite tid genom att gå och surra med susanna, klockan 7 var det genrep i gallerian till modevisningen imorgon! Skoj :) ska ju visa kläder för vero Moda så kl 2 i gallerian kan ju ni Piteåbor befinna sig om ni vill se snygga kläder ;)

Nu ska jag se film sen sova, ha en bra helg!!